Vaimse tervise workshopid

Lisaks 1:1 nõustamistele, soovin edasi anda oma teadmised, kuidas olla inimene, kellel on hea vaimne- & füüsiline tervis ka pisemates gruppides. Need toimuvad värskes õhus, looduses, mis on ühe jalutuskäigu läheduses

Valik senistest teemadest

Ennast uuesti tundma õppimine

Sest nii lihtne on igapäeva kohustuste kõrval unustada, mida ma tegelikult vajan, et ennast hästi tunda. Ja ma ju pidevalt muutun ajas. Sellepärast võibki olla vahel tunne, et olen elus justkui kinni jäänud või seisan paigal. See praktika on mind suuresti toetanud, saavutamaks hea vaimne tervis. 

Töö enda varjukülgedega

Ma olen nt perfektsionist, ülemõtleja, depressiivne isegi ja ma vajan pidevalt kinnitust, et kõik on OK. Ma olen nende pärast tundnud häbi. Ma ei taha neid külgi endas teistele näidata. Aga tänu nendele külgedele olen ma elus väga suuri raskuseid ületanud. Õppides vaatlema neid kui tugevusi, on see andnud minule täiesti uue enesekindluse. 

Võrdlemine teistega vs. endaga

Ainus inimene, kellega ma end võrdlema pean, on minu enda mineviku versioon. Sest keegi teine ei saa minu unikaalset perspektiivi elust omada. Samuti, kui ma tunnen kadedust või soovin kellegi teise elu, siis ma ei saa ihata endale sealt ainult head, ma pean võtma vastu ka kõik tumedad hetked ja raskused. Seega, milleks ma end teistega võrdlen?

Kõiki emotsioone on OK tunda

Ka ärevust, imelikke sundmõtteid, masendust, kurbust jms ning nende vastu ei pea võitlema või neist vabanema või ära kaotama. Kui ma oskan tunda kõiki tundeid, siis kas mul saab olla üldse probleem, et mind vaevab ärevus? Ja pealegi ärevust ei tunne väidetavalt kaks gruppi inimesi – psühhopaadid ja surnud – ma ei taha kumbki olla 

Kui need teemad kõnetavad, siis oled oodatud osalema workshopis

Liitu workshopi grupiga ja saadan sulle toimumiste kohta kutsed & info juba täitsa personaalselt

*kasutan ainult workshopiga seotud info saatmiseks
Scroll to Top